Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Jeśli chcesz wykorzystać kod rabatowy: zaznacz checkbox aby uaktywnić pole do wpisania kodu następnie wpisz kod rabatowy a na końcu naciśnij UŻYJ. Wówczas kod zostanie wykorzystany a rabat zostanie naliczony.

Polityka prywatności / Cookies

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do AMAZONIK S.C..

Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
AMAZONIK S.C. używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

Ochrona Danych Osobowych

Rejestracja przez Zamawiającego w Sklepie jest jednoznaczna z akceptacją przez Zamawiającego Regulaminu Sklepu  oraz wyrażeniem zgody na przetwarzanie przez Sklep danych osobowych Zamawiającego na potrzeby związane TYLKO z realizacją zamówienia.

Sklep nigdy nie udostępniał i nie będzie udostępniać danych osobowych Zamawiającego do celów innych niż wyżej wymienione.

Powierzone nam dane osobowe są przechowywane zgodnie z wymaganiami określonymi w aktualnych przepisach prawnych:

1.     Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.).

2.     Ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.).

3.     Rozporządzenie z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Dane osobowe Zamawiającego są chronione zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych ( Dz.U. Nr 133 poz.883 ).

Zamawiającemu przysługuje również prawo wglądu do swoich danych, ich poprawienia lub usunięcia.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl